Beskrivelse

Frosta Froskemannsklubb inviterer til dykketreff Kristi himmelfartsdag. Under er invitasjonen gjengitt.

 

 

Frosta Froskemannsklubb inviterer til vårt årlige dykketreff på Småland / Frosta. Alle dykkere/interesserte pluss familie er velkommen.
Vi inviterer særlig naboklubbene til å bli med på årets himmelsprettdykking. Det blir dykking, grilling og masse dykkeprat. 
Vi stiller med 2 båter, det blir 2 dykk. Ta gjerne med luft til begge dykkene. Om du trenger luft kan flaskefylling ordnes også.
Om været tillater det blir det en tur over til Fosensiden på første dykket, andre dykket på Frostasiden. Vi stiller med varm grill. Om dere kan stille med båt utover våre to hadde det vært fint. Det blir ikke krevd betaling, men alle skjønner at det koster litt bensinpenger å frakte dykkere. Så det blir hengt opp en bøsse til frivillig bidrag.
Dykking foregår på eget ansvar, egenerklæring fylles ut ved registrering på Småland. Vi har tak over hodet mellom dykkene om været krever det (sånn helt hypotetisk).
Vi vet at det sitter langt inne å trykke på skal/skal ikke knappen, men det hadde vært fint å vite sånn ca. hvor mange som har tenkt seg en tur.
Da sees vi på Småland....

Location information

Småland, Norway

Land:
Norge
Fylke:
Nord-Trøndelag
Gatenavn:
Fylkesvei 64 20
© 2015 Inderøy Undervannsklubb av Andreas

Search